2107486937 | Κερασούντος 4, Αθήνα [email protected]

Γαστρεντερολογική Χειρουργική

Ο ιατρός Γεώργιος Κέκος ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στη Β’ Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξειδικεύθηκε στην Ενδοσκοπική Χειρουργική στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου ERLANGEN NURNBERG στη Γερμανία. Μετεκπαιδεύθηκε στην Λαπαροσκοπική Χειρουργική σε πανεπιστημιακές χειρουργικές κλινικές της Γερμανίας (HEIDELBERG,MANNHEIM,HAMBURG) και άλλων προηγμένων χωρών. Διατέλεσε επιστημονικός Σύμβουλος στην Δ’ Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1990 έως το 2004.

Έχει εξειδικευθεί στη Γαστρεντερολογική Χειρουργική και αντιμετωπίζει με επιτυχία όλο το φάσμα των παθήσεων του πεπτικού συστήματος, εφαρμόζοντας άψογα όλες τις σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους (ενδοσκοπικές, λαπαροσκοπικές, χειρουργικές). Ιδιαίτερο επιστημονικό πεδίο ενασχόλησης αποτελούν οι χειρουργικές επεμβάσεις, που επιτελούνται με λαπαροσκοπικές μεθόδους (π.χ. λαπαροσκοπική κολεκτομή, σκωληκοειδεκτοµή, χολοκυστεκτομή, διαφραγματοκήλη, βαριατρικές επεμβάσεις κ.λπ.).

Εμπιστευθείτε μας το πρόβλημά σας για μια αποτελεσματική και οριστική διευθέτηση, σύμφωνα με τις αρχές της Χειρουργικής Επιστήμης που βασίζονται σε επιστημονικές αποδείξεις (Evidence Based Surgery). Η υψηλή μας επιστημονική κατάρτιση και η πολύχρονη εμπειρία εγγυώνται την άριστη λύση, με καινοτόμες θεραπευτικές μεθόδους.

Ο ιατρός δέχεται και εξετάζει τους ασθενείς στο ιατρείο του, επί της οδού Κερασούντος 4, στην Αθήνα. Νοσηλεύει τους ασθενείς και πραγματοποιεί τις ενδεδειγμένες λαπαροσκοπικές επεμβάσεις σε σύγχρονες ιδιωτικές κλινικές, που είναι συμβεβλημένες με το ΕΟΠΥΥ. Συνεργάζεται δε με όλες τις Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρείες. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο

2107486937
error: ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ!!