2107486937 | Κερασούντος 4, Αθήνα [email protected]

Γεώργιος Π. Κέκος

Χειρουργός - Ενδοσκόπος

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Γεώργιος Π. Κέκος φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε πτυχίο το 1984. Ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στη Β’ και Δ’ Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε τον τίτλο του Γενικού Χειρουργού. Έχει αναγορευθεί Διδάκτορας της Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με Άριστα.

Εξειδικεύθηκε στο αντικείμενο της Διαγνωστικής και Θεραπευτικής Ενδοσκόπησης του Γαστρεντερικού Συστήματος στην Γαστρεντερολογική Κλινική του Πανεπιστημίου ERLANGEN NURNBERG στη Γερμανία.

Μετεκπαιδεύτηκε στην Ενδοσκοπική Χειρουργική σε πανεπιστημιακές χειρουργικές κλινικές της Γερμανίας (HEIDELBERG,MANNHEIM,HAMBURG) και άλλων προηγμένων χωρών

Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας, καθώς επίσης μέλος των:

1. E.A.E.S

European Association for Endoscopic Surgery

2. S.A.G.E.S

Society of American Gastro Intestinal Endoscopic Surgeons

3. E.S.G.E

Europeαn Society of Gastrointestinal Endoscopy

Είναι συγγραφέας των κάτωθι Ιατρικών Επιστημονικών Συγγραμμάτων :

1. Θεραπευτική Ενδοσκόπηση

2. ERCP στην κλινική πράξη

3. Παχυσαρκία

4. Δακτύλιος Παχυσαρκίας

5. Πόνος – Παθοφυσιολογία, Διάγνωση και Θεραπεία

Υπό έκδοση

6. Οξεία Κοιλία

Υπό έκδοση

Ασκεί ενεργά την ειδικότητα της χειρουργικής επί 25 συναπτά έτη. Επιτελεί όλο το φάσμα των χειρουργικών επεμβάσεων του γνωστικού αντικειμένου της χειρουργικής, στο πλαίσιο των γενικά αποδεκτών μεθόδων της ιατροχειρουργικής επιστήμης και τέχνης.

Ιδιαίτερο επιστημονικό πεδίο ενασχόλησης αποτελούν οι χειρουργικές επεμβάσεις, που γίνονται για παθήσεις  του γαστρεντερικού συστήματος και επιτελούνται με λαπαροσκοπικές μεθόδους (π.χ. λαπαροσκοπική κολεκτομή, σκωληκοειδεκτομή, χολοκυστεκτομή, διαφραγματοκήλη, βαριατρικές επεμβάσεις κ.λπ.).

Απο το 1995 διευθύνει το Πρότυπο Χειρουργικό και Ενδοσκοπικό Ιατρείο , στο οποίο επιτελούνται διαγνωστικές και θεραπευτικές ενδοσκοπικές εξετάσεις του γαστρεντερικού συστήματος.

Συνεργάζεται με όλες τις ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρείες και τις σύγχρονες ιδιωτικές κλινικές , όπου νοσηλεύει τους ασθενείς του.

error: ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ!!