2107486937 | Κερασούντος 4, Αθήνα [email protected]

ERCP

Ενδοσκοπική παλίνδρομη χολαγγειοπαγκρεατογραφία

Ο ιατρός Γεώργιος Κέκος έχει εκπαιδευθεί στις ενδοσκοπήσεις του γαστρεντερικού συστήματος, και ειδικότερα στην ERCP, στο πρωτοπόρο Ενδοσκοπικό Κέντρο της Γαστρεντερολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Friedrich–Alexander University Erlangen–Nürnberg – Γερμανία.

Μεγάλη εμπειρία στην ενδοσκοπική επίλυση ακόμα και των πιο σύνθετων και πολύπλοκων παθήσεων

Ο ιατρός έχει οργανώσει και διατελέσει αποκλειστικός υπεύθυνος της Μονάδας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής της Δ’ Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1990 μέχρι το 2004. Για πολλά χρόνια η Μονάδα αυτή αποτελούσε Κέντρο αναφοράς για όλη τη χώρα, όπου πραγματοποιούνταν όλες οι καινοτόμες και πρωτοποριακές θεραπευτικές μέθοδοι της ERCP.

Πραγματοποιεί με άψογο τρόπο όλες τις προωθημένες θεραπευτικές τεχνικές που συνδυάζονται με την ERCP και έχει μεγάλη εμπειρία στην ενδοσκοπική επίλυση ακόμα και των πιο σύνθετων και  πολύπλοκων παθήσεων των χοληφόρων, του ήπατος και του παγκρέατος.

Εμπιστευθείτε μας το πρόβλημά σας

Εμπιστευθείτε μας το πρόβλημά σας για μια αποτελεσματική και οριστική διευθέτηση με σύγχρονες μεθόδους θεραπείας, σύμφωνα με τις αρχές της ιατρικής επιστήμης, που τεκμηριώνονται με επιστημονικές αποδείξεις (Evidence Based Surgery). Η υψηλή μας επιστημονική κατάρτιση και η πολύχρονη εμπειρία εγγυώνται την άριστη λύση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Ο ιατρός Γεώργιος Κέκος δέχεται και εξετάζει τους ασθενείς στο ιατρείο του, επί της οδού Κερασούντος, αριθμός 4, στο κέντρο της Αθήνας. Συνεργάζεται με όλες τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες και όταν χρειάζεται, νοσηλεύει τους ασθενείς σε σύγχρονες ιδιωτικές κλινικές που είναι συμβεβλημένες και με το ΕΟΠΥΥ.

2107486937

6944267209

error: ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ!!