2107486937 | Κερασούντος 4, Αθήνα [email protected]

Αγαπητοί μας φίλοι,

Με πρωταρχική μας μέριμνα τον Άνθρωπο, δημιουργήσαμε ένα Πρότυπο Χειρουργικό και Ενδοσκοπικό Ιατρείο, με τις πιο σύγχρονες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της Χειρουργικής Επιστήμης και των Ενδοσκοπήσεων του Γαστρεντερικού Συστήματος.

Το Πρότυπο Ιατρείο μας κατατάσσεται στα πλέον πρωτοποριακά και υπερσύγχρονα Ιατρεία, ικανό να παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες. Διαθέτει άρτια υλικοτεχνική υποδομή και είναι εξοπλισμένο με ολοκληρωμένη σειρά τελευταίου τύπου ιατρικών μηχανημάτων προηγμένης τεχνολογίας. Αποτελεί ένα ποιοτικό σύνολο, όπου, με κέντρο τον ασθενή, η ιατρική φροντίδα αποκτά ανθρώπινο πρόσωπο.

Κυρίως, όμως, όλα αυτά τα υποστηρίζει και τα χειρίζεται μία ιατρική ομάδα, από έμπειρο  εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, με μακροχρόνια εξειδίκευση σε ινστιτούτα του εξωτερικού.

Το προσωπικό, με γνώση και προθυμία, στέκεται δίπλα σας για να λύσει με ευελιξία και επιτυχία τα προβλήματα Υγείας, που σας απασχολούν. Με άρτια κατάρτιση και άριστη τεχνογνωσία, είναι ικανό να προσφέρει υψηλού επιστημονικού επιπέδου υπηρεσίες στο τομέα της Χειρουργικής Επιστήμης και των Ενδοσκοπήσεων του γαστρεντερικού συστήματος.

Προσηλωμένοι στην εξυπηρέτηση των δικών σας αναγκών, σας καλούμε να μας εμπιστευθείτε το πιο πολύτιμο αγαθό, την Υγεία. Και αυτήν εγγυόμαστε ότι θα σας εξασφαλίσουμε, ώστε να «γίνετε γρήγορα καλά».

Σε κάθε πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο, βρισκόμαστε δίπλα σας και προσφέρουμε πρόθυμα τη πληρέστερη ιατρική φροντίδα στην πρόληψη, τη διάγνωση αλλά και τη θεραπεία, όταν και όποτε τη χρειαστείτε.

Ενδοσκοπήσεις

Στο πρότυπο ιατρείο μας παρέχεται η δυνατότητα υλοποίησης κάθε είδους διαγνωστικής και θεραπευτικής ενδοσκοπικής εξέτασης του γαστρεντερικού συστήματος με επιτυχία, ασφάλεια και ανώδυνο τρόπο. Με τις εξετάσεις αυτές διαγιγνώσκονται και θεραπεύονται οι παθήσεις του γαστρεντερικού συστήματος. Ανυπολόγιστη είναι η συνεισφορά των ενδοσκοπήσεων στην έγκαιρη πρόληψη των νοσημάτων του πεπτικού συστήματος. Με επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους γίνεται ταχεία και αξιόπιστη ανίχνευση της λοίμωξης από το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού.

Οι ενδοσκοπικές εξετάσεις πραγματοποιούνται σ’ ένα ευχάριστο και ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, που σχεδιάστηκε με τις υψηλότερες επιστημονικές προδιαγραφές και τα διεθνή πρότυπα. Χρησιμοποιούνται ενδοσκοπικά μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας και υψηλής ευκρίνειας, της πρωτοπόρου εταιρείας OLYMPUS. Η τεκμηρίωση και η αρχειοθέτηση των ενδοσκοπικών ευρημάτων επιτελείται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, βιντεογραφήσεις και βιντεοεκτυπώσεις εικόνων υψηλής ανάλυσης.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δίνονται αμέσως στον ασθενή, σε καλαίσθητες τυπωμένες εκθέσεις. Μετά τη τεκμηρίωση της διάγνωσης της υποκείμενης πάθησης, ενημερώνεται κατάλληλα ο ασθενής για το πρόβλημα της υγείας του και δρομολογείται η δέουσα θεραπεία. Η παρακολούθηση της πορείας του ασθενούς γίνεται από εμάς με υπεύθυνο τρόπο και σε κάθε στιγμή βρισκόμαστε δίπλα του για τις αναγκαίες οδηγίες.

Βιντεοενδοσκοπήσεις τελευταίας τεχνολογίας

Ο καθαρισμός και η απολύμανση των ενδοσκοπικών οργάνων γίνεται εξονυχιστικά και συστηματικά, με ειδικά χημικά διαλύματα σε υπερσύγχρονες ηλεκτρονικές συσκευές αποστείρωσης, που εγγυώνται την ασφάλεια των ασθενών.

Με την άμεση εξυπηρέτηση και την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση, φιλοδοξούμε να βοηθήσουμε θετικά, κάθε πάσχοντα Συνάνθρωπο, για τον οποίο θα διατίθεται ένα σύγχρονο ιατρείο διαγνωστικών και θεραπευτικών ενδοσκοπήσεων του πεπτικού συστήματος, ικανό να παρέχει έγκαιρη και ακριβή διάγνωση, κατάλληλη θεραπεία και τακτική παρακολούθηση.

Χειρουργικές επεμβάσεις

Επιτελείται όλο το φάσμα των χειρουργικών επεμβάσεων του γνωστικού αντικειμένου της Χειρουργικής, στο πλαίσιο των γενικά αποδεκτών μεθόδων της ιατροχειρουργικής επιστήμης και τέχνης. Για τη θεραπεία ασθενών με χειρουργικά προβλήματα υγείας, χρησιμοποιούνται σύγχρονες και πρωτοποριακές χειρουργικές μεθόδους, οι οποίες συμβαδίζουν με την τρέχουσα επιστημονική γνώση και ιατρική πρακτική και παράλληλα συνάδουν απόλυτα με τους κανόνες της τεκμηριωμένης και βασισμένης σε αποδείξεις ιατροχειρουργικής επιστήμης (Evidence – Based Surgery).

Ιδιαίτερο επιστημονικό πεδίο ενασχόλησης αποτελούν οι λαπαροενδοσκοπικές χειρουργικές επεμβάσεις, που λαμβάνουν χώρα στην ανατομική περιοχή της κοιλιακής χώρας του ανθρώπινου σώματος και οι οποίες είναι καθολικά αποδεκτές και εφαρμόζονται από τη διεθνή επιστημονική ιατρική κοινότητα.

Για την υλοποίηση των χειρουργικών επεμβάσεων, αλλά και των σύνθετων διαγνωστικών και θεραπευτικών εξετάσεων, που απαιτούν νοσηλεία σε νοσοκομείο, συνεργαζόμαστε με την πλειονότητα των Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων του Λεκανοπεδίου της Αττικής και όλες τις Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρείες.

Υπέρηχοι

Στο Πρότυπο Ιατρείο μας ένα σύγχρονο μηχάνημα Υπερήχων διευκολύνει και συμπληρώνει την διαγνωστική και θεραπευτική αντιμετώπιση όλων των οργάνων του ανθρώπινου σώματος.

Το υπερηχογράφημα είναι μια απλή, γρήγορη και ανώδυνη εξέταση. Παρέχει πολύτιμες πληροφορίες στο γιατρό για την κατάσταση της Υγείας, χωρίς να χρησιμοποιείται ακτινοβολία. Με τους υπερήχους ελέγχονται με μεγάλη ακρίβεια τα όργανα της κοιλιάς, όπως το ήπαρ, η χοληδόχος κύστη, το πάγκρεας, ο σπλήνας ,οι νεφροί ,η ουροδόχος κύστη, η μήτρα, οι ωοθήκες και ο προστάτης.

Με την βοήθεια ειδικών ηχοβολέων μπορούν να εξετασθούν επιφανειακά όργανα, όπως είναι ο θυρεοειδής, ο μαστός, οι όρχεις και τα μαλακά μόρια. Επίσης με τους υπερήχους, μέσω λεπτής βελόνης παρακέντησης, μπορούν να ληφθούν κύτταρα από όργανα του σώματος, όπως είναι ο θυρεοειδής και ο μαστός, ώστε να προβεί ο κυτταρολόγος ιατρός σε ιστολογική διάγνωση των παθήσεων, χωρίς να ταλαιπωρηθεί ο ασθενής.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

Φιλικά,

Γεώργιος Π. Κέκος

error: ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ!!